Mijn droombaan werd mijn nachtmerrie!


In 2017 ontstond voor mij het "point of no return". Ik was toen al een aantal jaren leidinggevende binnen een corporate. Vol energie, enthousiasme, resultaatgerichtheid en daadkracht gaf ik invulling aan deze rol. Ik vond het fantastisch! Ik wilde de beste leidinggevende zijn en daarmee laten zien dat ik de juiste vrouw op de juiste plaats was.

Het team liep lekker, de resultaten waren goed en iedereen was tevreden. Althans, dat was wat ik dacht... Wat een reality check kreeg ik toen de uitslag van de engagementscan binnenkwam. Heel eerlijk? Die was, op zijn zachtst gezegd, niet om over naar huis te schrijven. Ik werd als "bot", "zakelijk" en "ijskoud" ervaren. Ik voelde mij klein worden, mijn laatste restje zelfvertrouwen verdween. Hoe kon ik dit nu zo gemist hebben? Ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Ik had stikhard gewerkt, er enorm veel energie in gestoken om door iedereen aardig gevonden te worden en dit was het resultaat.

Het allerergste was misschien nog wel dat ik zelfs overwoog om mijn ambitie op te geven. Dat was echt het allerlaatste dat ik wilde. Ik realiseerde mij dat er wat moest veranderen. Dat ik, ondanks al mijn ervaring en kennis over het vak leidinggeven, totaal niet wist hoe ik dat op zijn "Ellens" kon doen. Ik ging op zoek naar een coach, leerde ontzettend veel van haar en pakte al haar adviezen met beide handen beet en ging volle bak met mijn zelfleiderschap aan de slag. Met succes!

Binnen de kortste keren steeg de engagement, kreeg ik het team veel gemakkelijker mee in mijn visie, hield ik bakken met energie over en was mijn ambitie volledig terug. Ik was zo blij dat ik een manier had ontdekt om leiding te geven die helemaal bij mij past, mét ontzettend goede resultaten, dat ik besloot daar andere vrouwelijk leiders mee te helpen.

Ik ben een "to-the-point" leiderschapscoach. Verfrissend eerlijk, direct en allergisch voor passiviteit. Ik breng een dosis energie en enthousiasme met mij mee.

Realiseren van resultaten, vind ik enorm belangrijk en doe daarom wat nodig is om dat te realiseren.

Daarin ben ik liever eerlijk dan dat ik streef naar aardig gevonden te worden. Voor personen die directheid snel intimiderend vinden, ben ik niet de meest geschikte coach.

Mijn klanten noemen mij prikkelend, inspirerend en pragmatisch.

Klaar voor een kennismaking?
Plan dan jouw gratis sessie in met onderstaande knop.

Mijn visie over het imposter syndroom en leiderschap.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het imposter syndroom niets te maken heeft met incompetentie of het ontbreken van vaardigheden. Integendeel, het is vaak een teken dat iemand zichzelf uitdaagt en groeit in haar carrière.

Leiderschap gaat niet alleen over het bezitten van vaardigheden en expertise. Het gaat ook over het hebben van vertrouwen in jezelf en het vermogen om anderen te inspireren en te motiveren.

Ik geloof dat elke vrouw het potentieel heeft om een ​​inspirerende en effectieve leider te zijn. Wie jij bent en hoe jij aan jezelf leiding geeft, is hoe jij leiding aan anderen geeft. Als jij mentaal sterk bent, kun jij je gevoelens, gedachten en gedrag managen. Je neemt de regie en doet wat nodig is om jouw doelen te bereiken.


Als je mij zou kennen zou je weten dat:
 

Mijn uitersten mij maken wie ik ben.

Ik hou van de energie van andere mensen, maar vind het heerlijk als ik een weekend alleen ben.

Ik maak graag contact met anderen, maar ben selectief in wie dicht bij mij mag komen. 

Ik van mooie kleren en make-up houd, maar met net zoveel plezier in een fleecetrui, joggingbroek en op klompen loop.

Ik een allergie heb tegen onechtheid en sprookjes, maar zoete romantische films geweldig vind.

Ik zaken graag aan anderen overlaat, maar het liefste de dingen zelf doe.

Ik ben zakelijk en resultaatgericht ben, maar ontroerd kan raken van muziek of alles met jonge dieren.

Mijn werk voelt voor mij als ontspanning en ik sporten doodvermoeiend vind.

Dat ik ontzettend ambitieus ben, een ongeremde drive heb en streef naar perfectie, maar thuis kunnen er rustig vier wasmanden opgestapeld staan zodat mijn kinderen s' ochtends iets uit de mand moeten vissen in plaats van uit de kast.

Ik het type 'what you see is what you get' ben en dat niet onder stoelen of banken steek. 

Ben jij van mening dat ik de coach ben die jou kan helpen om jezelf te bevrijden van het imposter syndroom door emotioneel en mentaal sterk te worden en in jezelf te geloven?

Plan dan jouw gratis sessie in via onderstaande knop.